fbpx

Onze Diensten

De moderne tandheelkunde biedt tegenwoordig een breed scala aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Samen met u kiest ons team de optimale oplossing voor uw individuele situatie.

In onze praktijk zijn wij in staat tot het verrichten van simpele operaties. Mocht u een ingewikkelde ingreep nodig hebben, dan kunnen wij u doorverwijzen naar de kaakchirurg.

Specialiteit

Angstbehandeling

In samenwerking met een psycholoog zijn wij in staat om extreem angstige patiënten van hun angst voor de tandarts af te helpen.Op deze manier kan de behandeling soepeler verlopen.

Specialiteit

Implantologie

Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen, omdat zij functioneel en esthetisch de natuurlijke situatie het beste benaderen. Bovendien hoeven bij implantaten aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen en wordt het slinken van het bot voorkomen.

Endodontie

Met moderne methoden op het gebied van de wortelkanaalbehandeling kunnen wij natuurlijke tanden nog jarenlang behouden.

Tandesthetica

Met bleaching krijgt u uw witte tanden en uw stralende lach terug. Tussenruimtes tussen tanden en lelijke tandoppervlakken kunnen wij met behulp van ‘veneers’ een aantrekkelijker uiterlijk geven.

Parodontologie

Parodontitis is een ontsteking van het botbed, die tot verlies van tanden kan leiden wanneer zij niet wordt behandeld. Wij bieden een regelmatige ‘profylaxe’ (tandreiniging) en actuele behandelingsmethoden aan.

Profylaxe

Om uw tanden gezond te houden, bieden wij uw professionele tandreiniging aan, bovendien een goede preventie ter voorkoming van cariës en parodontitis.

Prothetiek

Om u een hoogwaardige voorziening – inlays, kronen, bruggen of prothesen – te kunnen bieden, werken wij nauw samen met gerenommeerde en kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige laboratoria.

Functiediagnose

Een verkeerde stand van de kaak kan leiden tot problemen met uw kaakgewricht, tot uitstralende pijn en andere klachten. Met de functiediagnostiek kunnen wij deze oorzaken herkennen en gericht behandelen.Voor behandeling kunt u ook terecht bij fysiotherapeuten, in het ziekenhuis, waar wij een goede samenwerking mee hebben

Orthodontie

Met de onzichtbare beugel verhinderen en behandelen wij een verkeerde stand van tanden en kaak, om een functionerend gebit en de harmonie in uw gezicht te behouden. Wij hebben een goede samenwerking met een orthodontist waar u indien nodig terecht kan, voor gecompliceerde gevallen.

Tandheelkundige implantologie

Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen. De natuurlijke situatie wordt zowel functioneel als esthetisch door implantaten het beste benaderd. Bovendien hoeven bij implantaten aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen en wordt het slinken van het bot voorkomen.

Specialiteit

Kindertandheelkunde

Wij leren de kleintjes spelenderwijs, hoe ze hun tanden gezond kunnen houden. Een goed verzorgd melkgebit is de beste basis voor gezonde tanden op volwassen leeftijd.

Tandheelkundige chirurgie

Met microchirurgische operatietechnieken en accurate ingrepen verwijderen wij bijvoorbeeld ontstekingshaarden en zorgen voor het behoud van uw tanden. Indien nodig verwijderen wij ook scheve of geïnfecteerde tanden en scheef staande verstandskiezen

© Copyright - Tandartspraktijk Th. H. Breedveld