fbpx

Onzichtbaar uw tanden rechtzetten

Met onze transparante aligners kunt u uw tanden nauwkeurig en onopvallend rechtzetten. Effectief resultaat met een 3D behandelplan voor het beste resultaat. Pijnloos, betaalbaar en zichtbare resultaten.

Onder begeleiding van onze tandarts gaat u een voordelig traject in voor een stralende glimlach.

De meest gestelde vraag

Hoe staat de beugel?

Het dragen van onze transparante beugels wordt als erg prettig ervaren. Eenvoudig te verwijderen wanneer u wat wil eten of drinken. Niemand die ziet dat u een beugel in heeft, anders dan bij de traditionele beugel met plaatjes. U draagt de onzichtbare beugel ongeveer 22 uur per dag.

Dragen van een onzichtbaar bitje

De resultaten

Wat gaat het u opleveren?

De bewezen techniek laat u niet in de steek. Eerst heeft u een gesprek met onze tandarts en als deze positief is dan kunt u beginnen aan de behandeling. De resultaten zijn vergelijkbaar met de voor- en na foto’s die hier te zien zijn.

  • Beugel is haast niet te zien
  • Altijd verwijderbaar
  • Behandeling zonder pijn
  • Mondhygiëne zoals u gewend bent

Voor de behandeling

BEFORE

Na de behandeling

AFTER

Het behandelplan

Hoe werkt het?

Als eerst gaan we in gesprek met elkaar. Is een K Clear onzichtbare beugel de beste oplossing voor het rechtzetten van uw tanden? Dan gaan we starten met de behandeling.

We maken een scan en/of afdrukken van uw gebit. Ook zullen er klinische en röntgenfoto’s gemaakt worden. Met deze gegevens kunnen we een 3D behandelplan opstellen. We kunnen simuleren hoe het eindresultaat gaat worden voordat u met de behandeling begint.

Bent u tevreden met het voorgestelde eindresultaat? Dan gaan wij aan de slag met de productie van de transparante beugels. Deze worden gemaakt met behulp van de nieuwste technologieën. U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons wanneer de beugels klaar zijn.

30 jaar oude patiënt

Senna –

Vanaf de basisschool voelde ik mij al oncomfortabel over mijn scheve tanden. Toen ik K Line ontdekte kon ik na 6 maanden al lachen met een fijn gevoel.

64 jaar oud

Herbert –

Mijn tanden stonden al perfect en recht na 8 maanden.

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op

In gesprek met tandarts Breedveld

Onzichtbare tandcorrectie met onze transparante beugels

© Copyright - Tandartspraktijk Th. H. Breedveld