fbpx

Onze Praktijk

Tandartspraktijk Th. H. Breedveld

Met uw “online bezoek” kunt u onze praktijk, ons team en ons tandheelkundig aanbod beter leren kennen – zonder kiespijn, zonder afspraak en in alle rust.

de praktijk

Gevestigd in het Ziekenhuis Rivierenland.

Team

Uw team van specialisten.

Moderne Technologie

Nauwkeurige diagnose door ons team.

Wat informatie over ons

OVER DE PRAKTIJK

Wij behandelen van maandag tot en met donderdag van 7.30 uur tot en met 16.30 uur waarbij wij van 12:00 uur tot 12:15 uur een lunchpauze hebben. Bij spoedklachten waarbij behandeling niet kan wachten tot de volgende dag maken wij elke dag een plaatsje voor u vrij.

Bij het maken van een afspraak proberen wij zo flexibel mogelijk op uw wensen in te gaan om u optimaal te kunnen behandelen.

Verhinderd of andere vragen?

Bereikbaarheid

Wanneer u een keer verhinderd bent is dit geen enkel probleem, wel hebben wij dan graag dat u dit minimaal (uitsluitend telefonisch) 24 uur van te voren laat weten. In dit geval maken wij kosteloos een nieuwe afspraak.

Wij zijn in principe de hele werkdag telefonisch bereikbaar. Toch kan het weleens voorkomen dat u ons antwoordapparaat krijgt. In dit geval kunt u het ’t beste op een later moment nog eens proberen.

Uw team van specialisten

Ons team

Met regelmaat hebben wij in onze praktijk stagiaire(s) die het vak van tandartsassistent(e) leren.

Theo Breedveld

Theo Breedveld

Tandarts
Milou

Milou

Tandartsassistente

Salima

Tandartsassistente

Ruimte voor individualiteit

moderne technische uitrusting

Door de uitrusting van onze praktijk kunnen wij een nauwkeurige diagnose stellen en bent u altijd verzekerd van een optimale en accurate behandeling.

Wij laten u alle behandelingsalternatieven zien en nemen samen met u een beslissing inzake het ideale behandelingsconcept. Door een flexibele organisatie van onze praktijk kunnen wij al bij het maken van een afspraak aan uw wensen tegemoetkomen.

© Copyright - Tandartspraktijk Th. H. Breedveld